زمان تعیین وقت ویزای ایتالیا

زمان تعیین وقت ویزای ایتالیا

به طور معمول وقت های موجود در سفارت برای یک تا سه هفته باز می شوند. اما به علت درخواست های بالا و حجم بالای متقاضیان معمولا تمام وقت های سفارت سریع اخذ می گردد و شما باید منتظر باز شدن وقت جدید بمانید و چون ممکن است سفارت وقت های جدید را  هر زمانی برای اخذ آزاد کند، قطعا روند گرفتن وقت سفارت برای شما به طول خواهد انجامید.

دریافت وقت ویزای ایتالیا

برای اخذ وقت سفارت، کافی است مدارک زیر را به شماره 09031991712 ارسال نمایید. این مجموعه در اسرع وقت اقدام به تعیین وقت می نماید. این مجموعه مفتخر است که خدمات لازم را در جهت دریافت وقت کشورهای شینگن را به شما مسافرین محترم ارئه نماید.

چه مدارکی برای گرفتن وقت سفارت از ایتالیا لازم است؟

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس 4*3
  3. شماره تلفن در دسترس، جهت هماهنگی و پیگیری
  4. تاریخ دعوتنامه یا هتل (درصورت وجود) در ایتالیا

 

تعیین وقت سفارت ایتالیا

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت ایتالیا  می کند و دیگر نیازی به مراجعه حضوری و قرارگرفتن در صف های طولانی برای دریافت وقت نیست. برای دریافت وقت سفارت ایتالیا با شماره های 09031991712 یا 86044395-86043219 تماس بگیرید.

وقت سفارت لهستان

مسافران محترمی که قصد سفر به کشور لهستان را دارند با ابتدا ویزا کشور لهستان را دریافت کنند.

برای دریافت وقت ویزا لهستان با شماره 02186043219 و 02186044395 تماس بگیرید.

شما مسافرین محترمی که قصد سفر به کشور لهستان را دارید می توانید از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در سریع ترین زمان ممکن، اقدام به اخذ وقت سفارت لهستان، نمایید. بدین منظور کافی است مراحل زیر را انجام دهید:

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219-86044395
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور مربوطه توسط ما

مدارک لازم برای ویزا  توریستی سفارت یونان

پس از دریافت وقت سفارت یونان از پارت ویزا مدارک زیر را اماده کنید

  • شناسنامه (نیاز به ترجمه ی رسمی دارالترجمه و کپی از تمامی صفحات آن)
  • گذرنامه: مدت اعتبار حداقل دو ماه بیش از خاتمه اعتببار ویزای درخواستی (کپی کلیه صفحات روی کاغذ A4)
  • پر کردن فرم درخواست روادید برای هر فرد بصورت جداگانه
  • دعوتنامه (در صورتی که از شخص و یا سازمان و یا نهاد خاصی دعوتنامه دارید)
  • دو قطعه عکس 4 *6 (عکس رنگی، به تازگی گرفته شده باشد، واضح، بدون عینک، گردی صورت کاملا معلوم باشد)
  • گواهی حساب بانکی

الف- حساب جاری : کارکرد شش ماه آخر

ب- حساب های دیگر (اعم از پس انداز و غیره)

  • ضمانت نامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال به ازای هر نفر
  • مدرک تحصیلی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن)
  • سند ملکی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از سند ملکی متقاضی یا همسر به همراه کپی از تمامی صفحات آن، اختیاری می باشد)
  • گواهی اشتغال به کار
  • الف- پزشکان : ترجمه پروانه مطب و ترجمه کارت نظام پزشکی ممهور به مهر دادگستری
  • ب- مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب ممهور به مهر دادگستری
  • ج- مشاغل دولتی : ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه فیش حقوقی و ترجمه رسمی هر دو مدرک به انگلیسی در دارالترجمه رسمی، ممهور به مهر دادگستری
  • ه- دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه به همراه ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه
  • پول نقد (مبلغ 60 یورو پول نقد برای ارائه به سفارت)
  • هتل (اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها در صورت دارا بودن برنامه ی سفر)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه ی مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور یونان به همراه اصل و کپی آن روی A4
  • در صورت داشتن سند مالکیت غیر منقول (بنام متقاضی) ارائه اصل و ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه

 

 

مستر نصاب
مستر نصاب